Pedrosa hızlarının yeterli olmadığını düşünüyor

pedrosa katar 2013


Katar GP de dördüncü olan Repsol Honda pilotu Dani Pedrosa "Yamaha"lara göre yavaş olduklarını itiraf etti


Sıralama turlarında en iyi üçüncü zamanı elde ettikten sonra yarışa iyi başlayan Repsol Honda pilotu Dani Pedrosa, Yamaha takımının hızıyla mücadele edebilmek için hızlarının yeterli olmadığını söyledi. İspanyol pilot, Katar da önce sıralama turlarında Lorenzo ya, yarışta ise Rossi ve çaylak Marquez e geçilmişti.


Katarda ki yarışı değerlendiren Pedrosa şunları kaydetti:

 

"Sezonun ilk yarışıydı ve kısmen de olsa iyi geçti. Tüm yarış boyunca motorun arka tarafında ki tutunma problemi ile savaştım ve birçok kayma yaşadım. Yerimi savunmaya çalıştım ancak Lorenzo'nun çok daha hızlı olduğunu gördüm, daha sonra Rossi'nin beni geçtiğini farkettim. Ben elimden gelenin en iyisini yapsamda onları durdurmak mümkün olmadı."


*İspanyol pilotun Yarıştan sonra ki basın açıklaması.

Kaynak:Motogp

16.04.2013


      Anasayfa  |  İndirimli Ürünler  |  Üyelik Hakkında  |  Üyelik Sözleşmesi  |  Satış Sözleşmesi  |  Garanti ve İade  |  İletişim

                                                                                 

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.