Honda Lorenzo ile ilgilendiğini açıkladı

[Resim: shuhei-nakamoto-repsol-honda.jpg]
 
Honda takımı 2015 sezonu için Jorge Lorenzo'yu takıma dahil etmek istediklerini açıkladı.

Çifte dünya şampiyonu Jorge Lorenzo'nun Yamaha ile olan sözleşmesi bu sene sonunda sona eriyor.

HRC takım patronu Shuhei Nakamoto, bu görüşmelerin şu an anlamsız olduğunu söylese de açık kapı bıraktı.

Nakamoto yaptığı açıklamada, "Pedrosa ve Marquez'den mutluyuz ve iki sürücümüzle birlikte devam etmek istiyoruz."

"Lorenzo'nun sözleşmesi bu sene sonunda bitecek ve transfer piyasasını yönlendirecek. En azından onunla konuşacağım."

Marc Marquez, Aralık ayında yaptığı açıklamada takım arkadaşının kim olacağının bir önemi olmadığını ve kendisini rahatsız etmeyeceğini açıklamıştı.

Casey Stoner'ın emeklilik kararından sonra Honda bir kez daha Lorenzo ile ilgilendiğini açıklamış ama Lorenzo, Yamaha ile olan sözleşmesini uzatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Ducati'nin Lorenzo ile ilgilendiği haberleri de ortaya çıkmıştı. Lorenzo bu haberlerden sonra da Yamaha ile devam etmek istediğini belirtmişti.

Kaynak:Formulabir.net
 

14.02.2014


      Anasayfa  |  İndirimli Ürünler  |  Üyelik Hakkında  |  Üyelik Sözleşmesi  |  Satış Sözleşmesi  |  Garanti ve İade  |  İletişim

                                                                                 

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.